Τεντογλου - ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ Lubricants - Automechanika Φρανκφουρτη 2014 - Με έναν επικό τρόπο, ο μίλτος τεντόγλου χάρισε στην ελλάδα το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο.

Τεντογλου - ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ Lubricants - Automechanika Φρανκφουρτη 2014 - Με έναν επικό τρόπο, ο μίλτος τεντόγλου χάρισε στην ελλάδα το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο.. Το πρώτο του άλμα ήταν στα 8.11, το δεύτερο στα 8.20. Ο μίλτος τεντόγλου αναδείχθηκε χρυσός. Τυχερός, αλλά και άτυχος, στον τελικό του μήκους στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, για το τελευταίο του άλμα, που του χάρισε το χρυσό μετάλλιο. Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες και έγινε ο πρώτος άνδρας στην ιστορία του ελληνικού στίβου μετά τον κώστα τσικλητήρα που ανεβαίνει στο βάθρο στα. Πέρασε στον τελικό με άλμα 8.22 ο μίλτος τεντόγλου και εντυπωσίασε.

Με έναν επικό τρόπο, ο μίλτος τεντόγλου χάρισε στην ελλάδα το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Δευτέρα, 2 αυγούστου 2021, 05:41. Ο μίλτος τεντόγλου αναδείχθηκε χρυσός. Τυχερός, αλλά και άτυχος, στον τελικό του μήκους στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, για το τελευταίο του άλμα, που του χάρισε το χρυσό μετάλλιο. Το χρυσό μετάλλιο στο μήκος πήρε ο μίλτος τεντόγλου.

Bydgoszcz: Αργυρό μετάλλιο ο Τεντογλου με 7,91μ., πέρασε ...
Bydgoszcz: Αργυρό μετάλλιο ο Τεντογλου με 7,91μ., πέρασε ... from www.stivoz.gr
O μιλτιάδης τεντόγλου (18 μαρτίου 1998) είναι έλληνας αθλητής του στίβου. Ο μίλτος τεντόγλου προκρίθηκε στον τελικό του άλματος εις μήκος στους ολυμπιακούς αγώνες. Τυχερός, αλλά και άτυχος, στον τελικό του μήκους στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, για το τελευταίο του άλμα, που του χάρισε το χρυσό μετάλλιο. Ντεμπούτο στην καρλσρούη για τεντόγλου. Πέταξε στο βάθρο ο τεντόγλου. Γυναικών και οι κατερίνα στεφανίδη, νικόλ. Με περισσή ειλικρίνεια ο μίλτος τεντόγλου δήλωσε απογοητευμένος από τα πρώτα πέντε άλματά του στον τελικό του μήκους και πως δεν… αξίζει το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο μήκος. Ο μίλτος τεντόγλου φαίνεται γεμάτος αυτοπεποίθηση και είναι σίγουρος πως μπορεί να πάρει ένα μετάλλια.

Ο μίλτος τεντόγλου δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και με άλμα στα 7.79μ.

Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες και έγινε ο πρώτος άνδρας στην ιστορία του ελληνικού στίβου μετά τον κώστα τσικλητήρα που ανεβαίνει στο βάθρο στα. Γυναικών και οι κατερίνα στεφανίδη, νικόλ. Ο μίλτος τεντόγλου αναδείχθηκε χρυσός. Τυχερός, αλλά και άτυχος, στον τελικό του μήκους στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, για το τελευταίο του άλμα, που του χάρισε το χρυσό μετάλλιο. Το δεύτερο ελληνικό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, μετά απο αυτό του στέφανου ντούσκου στην κωπηλασία, είχε και αυτό χρυσό χρώμα: Κατετάγη δέκατος και εκτός οκτάδας από τον τελικό του μήκους στο παγκόσμιο. Ο μίλτος τεντόγλου δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και με άλμα στα 7.79μ. Στο στίβο πλην του τεντόγλου αγωνίζονται και οι αναστασάκης φραντζεσκάκης στον προκριματικό της σφυροβολίας ανδρών, η ραφαέλ σπανουδάκη στα 200μ. Χρήστος τεντόγλου is on facebook. Λίγο μετά το άλμα πρόκρισης στον τελικό του μήκους, ο μίλτος τεντόγλου τόνισε ότι μπορεί να φτάσει τα 8.50, ενώ δήλωσε ότι στοχεύει σε μετάλλιο. Ο μίλτος τεντόγλου έφερε το δεύτερο χρυσό μετάλλιο για την ελλάδα καθώς κατέκτησε την πρώτη θέση στο μήκος. Με περισσή ειλικρίνεια ο μίλτος τεντόγλου δήλωσε απογοητευμένος από τα πρώτα πέντε άλματά του στον τελικό του μήκους και πως δεν… αξίζει το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο μήκος. Ο μίλτος τεντόγλου μπήκε στον αγωνιστικό χώρο κατά την παρουσίαση των αθλητών με μεγάλη αυτοπεποίθηση, άνετος και φορώντας γυαλιά ηλίου και με μια κίνηση.

Ο τεντόγλου, που μετέβη στην ιαπωνία με την κορυφαία εφετινή επίδοση (8,60μ.) στον κόσμο, εκκίνησε για την τελευταία προσπάθειά του από την τέταρτη θέση έχοντας καλύτερο άλμα έως εκείνο. Συγχαρητήριο μήνυμα στον μίλτο τεντόγλου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους ολυμπιακούς αγώνες έστειλε μέσω twitter ο πρωθυπουργός. Την ίδια ώρα, ο χρυσός στέφανος ντούσκος ετοιμάζεται για τη. Κατετάγη δέκατος και εκτός οκτάδας από τον τελικό του μήκους στο παγκόσμιο. Ο μίλτος τεντόγλου έφερε το δεύτερο χρυσό μετάλλιο για την ελλάδα καθώς κατέκτησε την πρώτη θέση στο μήκος.

Ευρωπαϊκό Στίβου:Χρυσό στο άλμα εις μήκος για τον Μίλτο ...
Ευρωπαϊκό Στίβου:Χρυσό στο άλμα εις μήκος για τον Μίλτο ... from www.voria.gr
Ο μίλτος τεντόγλου με άλμα στα 8.22 μέτρα στην πρώτη του προσπάθεια έκλεισε θέση για τον τελικό του αγωνίσματος. Join facebook to connect with χρήστος τεντόγλου and others you may know. Το πρώτο μέρος της δουλειάς του μίλτου τεντόγλου στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ο μίλτος τεντόγλου αναδείχθηκε χρυσός. Το άλμα στα 8,41 μέτρα που έδωσε στον μίλτο τεντόγλου το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο στο μήκος! Ο μίλτος τεντόγλου μπήκε στον αγωνιστικό χώρο κατά την παρουσίαση των αθλητών με μεγάλη αυτοπεποίθηση, άνετος και φορώντας γυαλιά ηλίου και με μια κίνηση. Ο άλτης από τα γρεβενά στις δηλώσεις ξεκαθάρισε πως στόχος του είναι η. Γυναικών και οι κατερίνα στεφανίδη, νικόλ.

Μετά την πρόκρισή του προχώρησε σε δηλώσεις, στις οποίες μίλησε για τα μετάλλια αλλά.

Την ίδια ώρα, ο χρυσός στέφανος ντούσκος ετοιμάζεται για τη. «αφιερωμένο το μετάλλιο σε όλους τους ελληνες». Το πρώτο του άλμα ήταν στα 8.11, το δεύτερο στα 8.20. Λίγο μετά το άλμα πρόκρισης στον τελικό του μήκους, ο μίλτος τεντόγλου τόνισε ότι μπορεί να φτάσει τα 8.50, ενώ δήλωσε ότι στοχεύει σε μετάλλιο. Πέταξε στο βάθρο ο τεντόγλου. Με ξεκάθαρο στόχο ένα μετάλλιο βρίσκεται στο τόκιο ο μίλτος τεντόγλου όπως δήλωσε μετά τον προκριματικό του μήκους. Ντεμπούτο στην καρλσρούη για τεντόγλου. Μετά την πρόκρισή του προχώρησε σε δηλώσεις, στις οποίες μίλησε για τα μετάλλια αλλά. Ο τεντόγλου, που μετέβη στην ιαπωνία με την κορυφαία εφετινή επίδοση (8,60μ.) στον κόσμο, εκκίνησε για την τελευταία προσπάθειά του από την τέταρτη θέση έχοντας καλύτερο άλμα έως εκείνο. Join facebook to connect with χρήστος τεντόγλου and others you may know. Ο μίλτος τεντόγλου με άλμα στα 8.22 μέτρα στην πρώτη του προσπάθεια έκλεισε θέση για τον τελικό του αγωνίσματος. Μετάλλιο από τους ολυμπιακούς αγώνες θέλει ο μίλτος τεντόγλου, ωστόσο υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι δεν τον ενδιαφέρει το χρώμα. Στο στίβο πλην του τεντόγλου αγωνίζονται και οι αναστασάκης φραντζεσκάκης στον προκριματικό της σφυροβολίας ανδρών, η ραφαέλ σπανουδάκη στα 200μ.

Πέταξε στο βάθρο ο τεντόγλου. Με έναν επικό τρόπο, ο μίλτος τεντόγλου χάρισε στην ελλάδα το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Ο μίλτος τεντόγλου μπήκε στον αγωνιστικό χώρο κατά την παρουσίαση των αθλητών με μεγάλη αυτοπεποίθηση, άνετος και φορώντας γυαλιά ηλίου και με μια κίνηση. Ντεμπούτο στην καρλσρούη για τεντόγλου. Πέρασε στον τελικό με άλμα 8.22 ο μίλτος τεντόγλου και εντυπωσίασε.

Μίλτος Τεντόγλου - Κέρδισε το Χρυσό στο Πανευρωπαϊκό ...
Μίλτος Τεντόγλου - Κέρδισε το Χρυσό στο Πανευρωπαϊκό ... from www.ellines.com
Ο μίλτος τεντόγλου φαίνεται γεμάτος αυτοπεποίθηση και είναι σίγουρος πως μπορεί να πάρει ένα μετάλλια. Συγχαρητήριο μήνυμα στον μίλτο τεντόγλου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους ολυμπιακούς αγώνες έστειλε μέσω twitter ο πρωθυπουργός. Τυχερός, αλλά και άτυχος, στον τελικό του μήκους στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, για το τελευταίο του άλμα, που του χάρισε το χρυσό μετάλλιο. Την ίδια ώρα, ο χρυσός στέφανος ντούσκος ετοιμάζεται για τη. Ο τεντόγλου, που μετέβη στην ιαπωνία με την κορυφαία εφετινή επίδοση (8,60μ.) στον κόσμο, εκκίνησε για την τελευταία προσπάθειά του από την τέταρτη θέση έχοντας καλύτερο άλμα έως εκείνο. Ο τελικός του μήκους εξελίχθηκε σε θρίλερ καθώς ο έλληνας αθλητής κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στην τελευταία του προσπάθεια. Με ξεκάθαρο στόχο ένα μετάλλιο βρίσκεται στο τόκιο ο μίλτος τεντόγλου όπως δήλωσε μετά τον προκριματικό του μήκους. Χρήστος τεντόγλου is on facebook.

Λίγο μετά το άλμα πρόκρισης στον τελικό του μήκους, ο μίλτος τεντόγλου τόνισε ότι μπορεί να φτάσει τα 8.50, ενώ δήλωσε ότι στοχεύει σε μετάλλιο.

Μετά την πρόκρισή του προχώρησε σε δηλώσεις, στις οποίες μίλησε για τα μετάλλια αλλά. Λίγο μετά το άλμα πρόκρισης στον τελικό του μήκους, ο μίλτος τεντόγλου τόνισε ότι μπορεί να φτάσει τα 8.50, ενώ δήλωσε ότι στοχεύει σε μετάλλιο. «αφιερωμένο το μετάλλιο σε όλους τους ελληνες». Ο χρυσός ολυμπιονίκης του μήκους ανέφερε πως ο κουβανός θα έπρεπε να κερδίσει και πως νιώθει τυχερός που πήρε το χρυσό έστω. Ο τελικός του μήκους εξελίχθηκε σε θρίλερ καθώς ο έλληνας αθλητής κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στην τελευταία του προσπάθεια. Συγχαρητήριο μήνυμα στον μίλτο τεντόγλου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους ολυμπιακούς αγώνες έστειλε μέσω twitter ο πρωθυπουργός. Ο μίλτος τεντόγλου στο μήκος και ο κριστιάν γκολομέεβ στην κολύμβηση προετοιμάζονται με αυτοπεποίθηση για τους τελικούς. Join facebook to connect with χρήστος τεντόγλου and others you may know. Το πρώτο του άλμα ήταν στα 8.11, το δεύτερο στα 8.20. Γυναικών και οι κατερίνα στεφανίδη, νικόλ. Μετάλλιο από τους ολυμπιακούς αγώνες θέλει ο μίλτος τεντόγλου, ωστόσο υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι δεν τον ενδιαφέρει το χρώμα. Ο μίλτος τεντόγλου είναι σπουδαίος, είναι ο κορυφαίος στο μήκος στον κόσμο κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες 2021! Την ίδια ώρα, ο χρυσός στέφανος ντούσκος ετοιμάζεται για τη.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code